Specials nu ook audio-only

 Jullie luisteren naar ons en wij luisteren naar jullie. Dat is toch wel het minste dat we kunnen doen voor zulke leuke luisteraars. Een tijdje geleden hadden we een polletje waarin we ons afvroegen of er ook een audio-only feed moest komen voor de specials. De meeste van jullie hebben daar positief op gereageerd. Een aantal vonden het een minder goed idee en waren bang dat de boel teveel door elkaar zou gaan lopen. Zij hadden liever een pure feed voor de afleveringen. 

Nu sluit het een het ander natuurlijk niet uit. Daarom hebben we een tweede audio-only feed aangemaakt voor de specials en die apart aangemeld bij Apple, Google en Spotify.  En natuurlijk zouden we geen nerds zijn als we ook niet een optie hadden om hem handmatig in je favo-podcast app te kloppen. Dat adres is https://angrynerdspodcast.nl/specials/feed.rss .

Enjoy!